DUIVENRENNEN

WB Lascon is inmiddels een gerenommeerd bouwer van duiven rennen en duiven hokken in de duivenwereld. Elke ren met hok wordt geheel naar de wensen van de duivenliefhebber gemaakt waarbij WB Lascon altijd staat voor degelijkheid, top kwaliteit materiaal en afspraak is afspraak. Inmiddels hebben we in heel het land al mooie projecten mogen opleveren.

In Oude Tonge hebben we bij Piet de Vogel een compleet nieuwe kweekaccommodatie mogen realiseren. Van A tot Z hebben we niet alleen het complete hok gebouwd maar ook het gehele interieur. Bij Martin de Poorter in Sluis hebben we een schitterende ren gebouwd met een voorportaal. Bij André van Boxtel in Alphen hebben we een hok gebouwd wat overal dicht is behalve aan de voorkant. Het hok staat op het Oosten dus dan komt deze bouwtechniek en uitvoering optimaal tot zijn recht.

De duivenhokken worden altijd gelast en alleen de combinatie van duivenhok en duivenren is mogelijk. Er worden geen losse hokken gebouwd. 

Als u ook interesse heeft in een duiven hok en duiven ren op maat neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

Eerder door ons gerealiseerde duivenrennen:

POLIJSTEN

RVS polijsten is één van de vele specialiteiten van WB Lascon. Voor de hoogste kwaliteiten hebben wij ons eigen polijst proces ontwikkeld. Dit allen om een zo glansrijk mogelijk product te leveren.